Taurus Steak House Restaurant

Aegean Sundays

Aegean Sundays starter den 14. april

Lad os samles til en autentisk mezze-middag,
hvor vi spiser, drikker og har en hyggelig aften.
Hvad siger i til en aften fyldt med forretter og autentiske opskrifter, der stammer fra mezze- og tavernakulturens hjemland?

Hvad er mezze? Mezze betyder smag eller en lille bid; det er et udvalg af små retter, som man typisk sidder og nipper til sammen med lidt godt at drikke. 

Mezze kendetegnes af påvirkning fra mange forskellige nationaliteter og kulturer og tilbyder en afbalanceret smagsoplevelse, der appellerer til mange smagsløg.

Vi tager inspiration fra dette koncept og, er begejstrede for at introducere dig til en unik spiseoplevelse – vores nye søndagsmiddagsevents, der starter den 14. april, efterfulgt af to andre gange den 12. maj og 9. juni inden sommersæsonen.

Vi har sammensat en menu, der afspejler de forskellige kultur af mezze og tilbyder smagsoplevelser fra forskellige regioner. Vores menu har en forretstallerken med næsten 10 forskellige smagsoplevelser, der spænder fra velkendte varianter i mezze-kulturen til originale bedstemors opskrifter. Dette efterfølges af en mellemret og hovedret og afsluttes med en lækker dessert.

For at forstærke denne smukke oplevelse tilbyder vi gratis shots af ouzo eller raki, en uundværlig følgesvend for mezze.

Billetter er begrænsede og tilgængelige i en kort periode.
Gå ikke glip af denne begrænsede oplagserfaring med autentiske specialiteter, der omfatter en række kolde og varme retter, i en dejlig atmosfære.

Skynd dig og sikre din plads nu! 

Bestil dine billetter ved at udfylde formularen nederst på siden! 

Dato: d. 14. april kl. 18:00 – 22:00 

Billetpris per person: 399 kr.  MobilePay: 50207012

Bestil dine billetter ved at udfylde formularen nederst.
  • Billetpris per person: 399 kr.
  • MobilePay: 50207012
  • Navnet af den registrerede person skal stemme overens med navnet på MobilePay-betalingen.
  • Når din betaling er bekræftet, modtager du en bekræftelses-e-mail, som vil fungere som din reservation.